Ben je een groentje op plantengebied of heb je juist groene vingers? In onze winkel en eigen plantenkas hebben wij een breed assortiment aan mooie seizoensgebonden planten voor binnen én buiten! Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de juiste verzorging, de beste plek, het type (sier)pot en bijvoorbeeld het meest geschikte moment om te snoeien.
Planten vormen een belangrijk onderdeel van je interieur. Wij noemen ze daarom ook wel 'groenmeubels'. Twijfel je over welke plant je het best op een specifieke plek kunt plaatsen? Neem een foto van die plek mee naar onze winkel en wij adviseren je graag. Heb je liever dat we bij je langskomen voor een advies op maat? Ook die service leveren we!


Interieurbeplanting bij bedrijven
Bij diverse bedrijven in de regio hebben we met onze planten gezorgd voor een totaalaankleding van bedrijfspanden en kantoren. Hierbij kijken we naar de verhouding tussen de beschikbare oppervlakte, het aantal mensen en de juiste (hoeveelheid) planten. Inmiddels hebben wij honderden planten geplaatst, volledig passend bij de locatie, het type bedrijf en het interieur.
De meeste van deze planten verzorgen wij volgens een maandelijks of driemaandelijks onderhoudscontract. Indien gewenst komen wij langs om de planten te voorzien van de juiste hoeveelheid water en voeding. Ook snoeien wij de planten wanneer de tijd daar om vraagt.
Zoek je een betrouwbare partner, die je alle zorg uit handen neemt als het op planten aankomt, neem dan contact met ons op! We komen graag langs voor een deskundig en eerlijk advies.

Wist je dat planten naast een mooie aanvulling op je ruimte ook veel andere voordelen hebben? Uit onderzoek van NASA blijkt dat planten de lucht zuiveren en Co2 omzetten naar zuurstof. Dit kan zelfs leiden tot een positieve invloed op de mentale gesteldheid van mensen en een flinke daling in het ziekteverzuim!

Wist je dat planten naast een mooie aanvulling op je ruimte ook veel andere voordelen hebben? Uit onderzoek van NASA blijkt dat planten de lucht zuiveren en Co2 omzetten naar zuurstof. Dit kan zelfs leiden tot een positieve invloed op de mentale gesteldheid van mensen .