Boeketten speciaal voor u!

Een boeket prachtige bloemen van topkwaliteit past altijd. Elke dag heb je bij ons keuze uit wel 80 soorten snijbloemen. Wij maken het boeket dat jij graag mee naar huis neemt of met liefde aan iemand geeft. Uiteraard voorzien we je van advies en helpen we je de juiste keuzes te maken. Ons maatwerk zorgt ervoor dat jouw boeket past bij jouw stijl en jouw wensen.

Ook onze kant-en-klaar boeketten worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dus ook als je snel een mooi boeket nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres.
Om lekker lang van je boeket te kunnen genieten en het goed tot zijn recht te laten komen, stellen wij graag een leenvaas ter beschikking.

Bloemenabonnementen

Een mooi cadeau aan jezelf of iemand anders is ons bloemenabonnement ! Wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of in een andere frequentie bezorgen wij de mooiste boeketten, eventueel met een leenvaas, op een door jou bepaalde locatie. Bij ons ophalen kan natuurlijk ook. Omdat iedereen andere wensen heeft, bespreken we graag die van jou met je. Wij begrijpen heel goed dat je elke keer graag verrast wordt met een mooie bos, daarom houden we precies bij wat je de vorige keer gehad hebt. Zo weet je zeker dat elke bos bloemen steeds weer een cadeautje is! Ook bedrijven kunnen bij ons een bloemenabonnement afsluiten. Wil je wekelijks een mooi, uitnodigend en vers boeket bloemen op uw balie neerzetten? Neem dan contact met ons op!