Een persoonlijk afscheid is enorm waardevol.

Bloemen kunnen vertellen wat soms in moeilijke tijden niet in woorden is uit te drukken. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom verzorgen wij de bloemen voor een persoonlijk afscheid volledig volgens jouw wensen. Zoals je van ons gewend bent en mag verwachten staat ook hier kwaliteit voor ons voorop. In onze winkel hebben wij een aparte ruimte waarin we rustig en in alle privacy de opties met elkaar door kunnen nemen. Wil je liever in je eigen vertrouwde omgeving de mogelijkheden bespreken? Geen probleem, we komen graag naar je toe. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bloemen op het afgesproken moment aanwezig zijn op de plek waar jij dat wil. Hierbij beperken we ons niet alleen tot onze eigen regio, wij verzorgen rouwbloemwerk door heel Nederland. Omdat we graag de tijd nemen om jou in alle rust de beste keuze te laten maken, adviseren we je om vooraf een afspraak te maken.

Rouwlinten-Kaartje

Bij een rouwarrangement kun je ervoor kiezen een bijpassend rouwlint  of kaartje toe te voegen. Omdat wij de rouwlinten zelf bedrukken, kunnen wij deze helemaal naar jouw wens maken. We adviseren je graag over de mogelijke kleuren en breedtes.


Jouw gevoel in een passend bloemstuk

We hebben boeken ter inspiratie waarin je ons bijzondere assortiment rouwarrangementen en rouw- en troostboeketten kunt bekijken. Om de overledene op zijn of haar manier te herdenken kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om er een zo persoonlijk mogelijk afscheidsbloemwerk van te maken. Alles is mogelijk, jouw wensen met betrekking tot het soort bloemen, kleuren, grootte en model zijn leidend. Ook als je graag zelf het bloemwerk wilt samenstellen kun je bij ons terecht voor advies en praktische hulp. Met de grootste zorgvuldigheid werken wij aan het arrangement dat voor jou de laatste groet is aan de overledene. Zie hieronder enkele voorbeelden van onze creaties. Via onze webshop kun je ook rouwarrangementen bekijken en bestellen.